Apró jelek, női gondok

mi-hianyzik Állt a tükör előtt, és szemöldökcsipesszel az állán megszaporodó szőrszálak egyikére vadászott. Közben egyre csak azon tűnődött, hogy miért kell ezt újra és újra megtennie — hetente többször is?

Ez még csak hagyján, de mikor a melle körüli szőröket irtotta, sokszor a könnye csorgott, és nem a boldogságtól! Egy jó ideje azt is észrevette, hogy szőrösebb lett a karja, de hiába unszolta a párja, nem vitte rá a lélek, hogy állandóan gyantáztassa.

De legjobban mégis az arcán éktelenkedő ISZONYPATTANÁSOK zavarták, amik mögül már csak csodás kékes-zöld szeme világított a tükörben: a bőre színe már régen nem látszott a gyulladásoktól.

Sosem volt túl nagy súlyfeleslege, de az aktuálissal mindig könnyen megküzdött, szinten tudta magát tartani. Aztán egyszer csak hízott 8 kilót, úgy nagyjából három hét alatt. Éppen vegán étrendre váltott, hogy fogyjon, de azt senki nem mondta, hogy ez is lehet belőle!

Rendszeresen járt sportolni, hetente háromszor, de az a 8 kiló egyszerűen nem mozdult. Viszont a szőrszálak növekedtek, a haja hullani kezdett kissé, és a bőre zsírosabb lett. A ciklusa kimaradozott, és már két cisztát is találtak nála...

Néha — anélkül, hogy különösebb oka lett volna rá — olyan feszültnek érezte magát, hogy akár az oroszlánnak is nekiment volna a nyílt színen, akár egy aréna kellős közepén.

Atya Isten — gondolta —, 13 évesen sem voltak pattanásaim, ilyen zsíros bőröm, sem ekkora hátsóm! Akkor elhatározta, hogy a dolgok végére jár. Lássuk csak! Terhesség: negatív. Étrendváltás: megvolt (szerinte). Mozgás: van. Hm... Akkor mi hiányzik?

Ezt a kérdést nem egészen 8 hónapja tette fel magának, azóta a 8 kiló már rég eltűnt, sőt még 2 kiló lement ráadásnak. A haja visszasűrűsödött, az arca szinte teljesen kitisztult, és szőrszálat is már csak nagyítóval talál, havonta legfeljebb egyszer — de ehhez rendesen kell ám vadásznia! A ciklusa rendben van, és már nem kívánkozik az arénába, legfeljebb nézőként.


Szerinted mi hiányzott?

Ha Téged is foglalkoztatnak hasonló apró jelek, női gondok, itt találsz belőlük egy elég részletes felsorolást, és kiválaszthatod közülük azokat, amiket magadon tapasztaltál. A női hormon egyensúly teszt kitöltése pár perc, a kiértékelése pedig ingyenes, 24 órán belül megkapod!

Érdekel? Kattints ide!